Aldri snarveier. Alltid gode råvarer.

Historien om Hevd starter i to uredde italienske hoder – det ene i Trondheim og det andre på Oppdal. Michael Minervini ville skape Norges beste bakeriopplevelse og Emanuele Spreafico ville bake for enda flere enn han fikk mulighet til i fjellbygda.

Sammen blir restaurantgründeren og den prisbelønte bakeren enige om å åpne et håndverksbakeri i Trondheim sentrum. Lista legges høyt – de sikrer seg det fineste hjørnet på Torvet og inne investeres det i utstyr, kunnskap og kontinental kaféstemning.

Høsten 2019 åpner Hevd dørene, og resten er, som de sier, historie. Drømmen om et bybakeri ble raskt en attraksjon og nå vokser Hevd-opplevelsen videre i flere lokaler.

 

At Spreafico er norgesmester i baking og fra italiensk bakerslekt, det både ser og smaker du. Aldri snarveier, alltid gode råvarer. Kreativitet og tradisjon hånd i hånd. Her bugner det av godsaker, med mye av det beste fra norske og italienske bakeritradisjoner.

 

Setter du pris på godt mathåndverk, bør du sikre deg bord nær det åpne bakeriet inne på Hevd. Hver morgen samles bakerne rundt det store bakebordet, hvor raske, erfarne hender arbeider med deigene og former landbrød, rugbrød, olivenbrød, croissanter, rundstykker og alt det andre nybakte du finner i hyllene.

 

Der skjønner du at kvaliteten ikke bare ligger i smaken. Men like mye i håndverket og skapergleden som ligger bak.