Velkommen til Hevd

Håndverksbakeriet på Torget

Bakeri på dagen, pizzeria på kvelden

Med norgesmester Emanuele Spreafico i spissen tar vi hevd på det beste fra nordisk og italiensk bakerhåndverk. Her er det mange bord og lun caféstemning – perfekt for frokost, lunsj, kaffe, møtemat og bakervarene du tar med hjem.


Når klokka slår fire, tar Una Pizzeria over lokalene, fyrer opp steinovnen og serverer nydelig italiensk pizza, pasta og god drikke.


Vi sees på Torget – Kongens gate 18, 7011 Trondheim

Meny

Lyst på nybakt håndverksbrød, noe godt til lunsj eller søte italienske fristelser? I menyen vår finner du mye å glede seg til.

Se menyen

- Målet er å skape Norges beste bakeri. Det blir ikke lett, men jeg tror det er mulig.

Emanuele Spreafico, sjefsbaker hos Hevd

Godsaker i feeden

Glad i nybakte brød, søte bakervarer og matbilder som får magen til å smile? Da bør du følge Hevd i sosiale medier.

Se Hevd i sosiale medier

Åpningstider

VI HOLDER MIDLERTIDIG STENGT

Med unntak av:

Førstkommende lørdag - 4. april - åpner Emanuele bakeriet for forhåndssalg av brød, croissanter og kanelsnurrer.

Bestillingen er åpen nå og frem til fredag kl. 10.00.

Du kan bestille følgende på vipps:


Poser à 2 stk brød:

Favorittene landbrød og 10korn. Økologisk landbrød laget på en blanding av hvete og rug. 10korn lages på en blanding av hvete, rug og spelt med masse deilige korn.


Poser à 4 stk kanelsnurrer:

Nystekte og saftige kanelsnurrer på sitt beste. Laget på surdeig.


Poser à 4 stk croissanter:

Når du vil ha noe ekstra godt i helgen. Laget på surdeig.

-

Kun forhåndsbestillinger via vipps (åpent til kl. 10 på fredag) og hentes på Hevd mellom 11-14 på lørdag.

-

Slik gjør du på vipps:
Vipps -> Send -> Hevd -> Take Away 4.april -> velg antall -> betal -> hent -> kos deg!

-

Tips! Dersom du vil kjøpe flere brød er de ypperlige å fryse ned for å tine opp, og hvis du kjører de en sving innom ovnen etter opptining så blir de ekstra gode